Biram Zdravlje logo

Pridružite se izazovu Stepenicama do zdravlja!

shadow illustration

Ove jeseni napravite nešto za sebe, preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem i pridružite nam se u Zagrebu 11. 11. u izazovu „Stepenicama do zdravlja“!

Ove jeseni napravite nešto za sebe, preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem i pridružite nam se u Zagrebu 11. 11. u izazovu „Stepenicama do zdravlja“!

 

Četiri čuvene zagrebačke stube povezali smo u jednu nezaboravnu turu, a u izazovu mogu sudjelovati svi uzrasti!

Prijavite se na izazov, jer svaki od sudionika će nakon završenog izazova primiti poklone, dok za 3 najuspješnija pripremamo posebne nagrade!

Ne zaboravite - kad birate sebe, birate zdravlje!

 

Online prijave za sudjelovanje su zatvorene, ali prijaviti se možete i na lokaciji prije početka izazova!

Kako funkcionira izazov?

 

Izazov počinje 11. 11. od 11:00 sati, a sudionici mogu krenuti s bilo koje od lokacija izazova – stuba u centru Zagreba.*

Prije početka izazova sudionici preuzimaju svoj startni šal i kartu s označenom rutom u koju će sakupljati žigove nakon uspješnog pređenih stubama.

Na svakoj etapi rute sudionike će dočekati Biram Zdravlje tim te će za svako pređeno stepenište dobiti žig na svojoj karti rute.

Sa sakupljena četiri žiga, sudionici izazova dolaze na centralnu „Biram zdravlje“ lokaciju na adresi Dežmanova 9 (Velvet Cafe) koja je ujedno i cilj izazova te preuzimaju svoj poklon, a najkasnije do 13:30 sati.

Izazov uspješno izvršavaju svi sudionici koji prikupe sva četiri žiga, i nakon toga stignu do centralne lokacije, odnosno cilja „Biram zdravlje“.

*Izazovom su povezane 4 stube u središtu Zagreba:

  • Stube Dolac (Od ulice Pod zidom do tržnice Dolac)
  • Stube biskupa Duha (Od Tkalčićeve ulice do Opatovine)
  • Zakmardijeve stube (Od Radićeve ulice do Strossmayerevog šetališta)
  • Tomićeve stube (od Strossmayerovog šetališta do Ilice)

Registracija sudionika koji su se prijavili putem weba je od 10 do 11 sati.  

Izazov se održava unutar projekta „Biram Sebe, BiramZdravlje.hr“ a za cilj ima širiti svijest o svakodnevnim koracima koje možemo poduzeti da bi stvarali zdrave navike i poboljšali zdravlje tijela i uma. Kroz tri tjedna, naši vrijedni promotori posjetit će brojne urede, rekreacijske staze, kino, kazalište, špicu i plac – i pokazati vam da birajući zdravu opciju, svaki dan možete učiniti nešto za sebe!

SAZNAJTE VIŠE O PROJEKTU